Term & Condition

Borang ini hendaklah diisi dengan lengkap dan hantar bersama dengan bukti bayaran deposit sebanyak RM300 kepada kelantanphoto@gmail.com atau Whatsapp kelantanphoto.wasap.my. Bayaran 100% dijelaskan selepas selesai shooting. Salinan borang dan kontak ini akan dihantar secara automatik ke alamat email anda. Kontrak ini adalah antara pelanggan dengan Naz Photographer.

Sila klik untuk mengisi borang tempahan <<Booking Form>>.

1.  Sila hubungi admin untuk menyemak tarikh kosong:
Whatsapp klik sini
Email: kelantanphoto@gmail.com
2.  Mengisi Borang Tempahan Jurugambar & Kontrak.
3.  Sertakan bukti bayaran deposit RM300 serta dapatkan resit pembayaran melalui whatsapp atau email.
4.  Bersetuju dengan terma dan syarat di bawah:
TERM & CONDITIONS
(1)  Terma bayaran: Deposit sebanyak RM500 sahaja.  Bayaran 100% diselesaikan setelah selesai tugasan merakam gambar iaitu hari terakhir tugasan.
(2)  Bank:     RHB ( RHB A/C : 15110600040350), Pemegang Akaun: Nazri Bakar. Email: kelantanphoto@gmail.com
(3)  Penghantaran: Tarikh penghantaran produk ditentukan oleh Naz Photographer.  Jangkaan tarikh siap album adalah dalam masa 3 hingga 6 bulan dari tarikh majlis berlangsung bergantung kepada kemajuan kerja proses penyuntingan.
(4)  Pembatalan tempahan:  Deposit TIDAK akan dikembalikan jika pembatalan tempahan atau PERUBAHAN tarikh dilakukan oleh pihak pelanggan.  Deposit akan dikembalikan jika pembatalan dibuat oleh pihak syarikat.
(5)  Gambar/video anda mungkin akan digunakan untuk tujuan promosi dan juga portfolio pencapaian jurugambar.
(6)  Hakcipta gambar sepenuhnya di bawah Naz Photographer dan pelanggan diberikan hak memiliki gambar tersebut untuk tujuan kegunaan peribadi dan BUKAN untuk tujuan komersial.